nový začátek / 30, 4 a výpověď v práci

27. srpna 2017

Už je srpen. Právě sedím na balkóně a dívám se na holuby, kteří si udělali hnízdo na sousední borovici. No, pozitivní je, že to není náš balkón, kde se o to opakovaně pokusili. Richard je právě na prázdninách a tak mám čas, se jen tak rozjímat (nebo dojímat)?


Letos mu už budou 4. Jak to jen uteklo… Ten okamžik kdy mě vyvezli ze sálu, kdy jsem napůl spala, napůl omámená. Ta nekončící bolest a únava. Nechci se tady dojímat, ale na ten okamžik se prostě nedá jen tak zapomenout. Byla to láska na první pohled.  A ta láska, sílí každým dnem. Někde jsem četla citát, který to naprosto vystihuje – Myslela jsem, že mám dokonalý život, ale pak jsem potkala Tebe! Přesně takhle to s mateřstvím je... Někdy je to sakra těžké, najít tu správnou rovnováhu, ale už nikdy by to člověk nevyměnil.



Richardovi budou 4, ale co bude mě? Mě bylo včera 30. Před 30 lety seděla moje máma na schodech v našem domě a čekala na tátu. Bylo 5. O půl sedmé jsem se narodila. Porod byl „hladký“, za to já jsem jim následující tři roky dávala zabrat. Rodinné historky o mém nekončícím řevu se nesou naši rodinou a není oslava, kde bych si jednu z nich nevyslechla.

Jak už jsem Vám naznačila v minulém článku rozhodla jsem se si ty svoje „třicátiny“ pořádně užít. Krom oslavy, na kterou jsem pozvala všechny své blízké kamarádky jsem si taky nadělila výpověď v práci. Nějak to přišlo, takový ten pocit, že je pravý čas. A tak se to konečně stalo. Ještě jsem nestihla litovat, a myslím, že ten okamžik ani nepříjde. Věřím, že mě čekají lepší "zítřky" a hlavně trošku více volna. A já už vlastně vím, že mě čekají lepší zítřky. Budu dělat věci, které mě baví a o kterých jsem dlouho snila... A o tom to přesně je! ♥

Jo, a ještě jeden dárek jsem si nadělila. V lednu zmizím na pár týdnů do Thajska. Na dámskou jízdu! Na to se těším moc, jen doufám, že to bez Rikiho tak dlouho vydržím. A taky budu mít svoje první tetování, které mi nakreslila Bára! (Baruško, děkuju!) Když nad tím vším přemýšlím, za poslední rok jsem potkala tolik úžasných lidí. Jsem za to opravdu moc vděčná. Všichni jste mě totiž posunuli zase o kus dál. Tu holku z Moravy, náplavu co přišla do Prahy a teď?... :-)


Těším se na nové začátky a Vy si taky běžte za svými sny, protože kdy jindy, než právě teď? 


12 komentářů

  1. Andrej, hrozně moc Ti fandím! Přesně jak píšeš, kdy jindy než právě teď. A dodotečně Vám oběma přeji hodně zdraví a štěstí! Kamila

    OdpovědětVymazat
  2. A nehledáš práci? Něco bych tady měla :D Ozvi se mi jo! Katka S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katuš, zatím ne. Původně jsem si myslela, že budu odpočívat, ale už to vypadá, že ne :D Ale ozvi se, třeba to nějak vymyslíme ;)

      Vymazat
  3. Milá Andrejko, krásný článek plný pozitivní energie, moc ti fandím a jsem zastáncem hesla - Všechno jde, když se chce, a ty sakra chceš! Na tetování se moc těším, dej echo❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! ♥ Tobě přeju hlavně, ať jste s prckem v pořádku ♥ A tetování určitě pošlu :-*

      Vymazat
  4. Držím palce novým zítřkům vstříc!

    M.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno NEJLEPŠÍ K narozeninám!! Hodně štěstí při plnění svých snů a cílů, rodinou pohodu a hlavně to ze všeho nejdůležitější - ZDRAVÍ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji ♥ Ano, zdraví to je to nejdůležitější ♥

      Vymazat
  6. Andrej, buď stále tak pozitivní jako jsi teď a štěstí si Tě najde! Moc fandím a přeju dodatečně všechno nejlepší! Martina

    OdpovědětVymazat
  7. you will have a great start, wish you happy all the time. I want to introduce you some
    lights
    which are very nice , hope you love them.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.