KOSMETICKÉ NOVINKY SRPEN - DERMALOGICA, NOVINKY Z LUSHE A NEJLEPŠÍ ARGANOVÝ OLEJ

20. září 2017

Prázdniny skončily. Je to klišé, ale uteklo to. Dlouho jsme řešili, kde Richard celé 2
měsíce bude, nakonec se to všechno nějak vyřešilo. S mým odchodem z práce se těším z toho, že
budu mít na něj více času. A taky více času na články. Dneska mám pro Vás kosmetické novinky, které jsem měla možnost si v srpnu vyzkoušet. Přibylo mi i hodně vlasových novinek, které jsem původně chtěla zařadit i tady. Ale znáte mě, to by byl hrozně moc dlouhý článek. Protože Já a vlasy, že jo!

(produkty označené hvězdičkou * mi byly zaslány na testování)



Dermalogica * (KOUPÍTE ZDE)

Úplnou novinkou, kterou jsem se rozhodla vyzkoušet je americká značka Dermalogica. Značka je považována za světovou špičku a i já jsem načetla spousu informací o jejich perfektních účincích. Hodně vychvalovaný jsou i jejich kosmetické salóny, který najdete po celé České republice. Hodně povedený je pak i jejich "speed mapping", kde Vám on-line pomůžou s výběrem produktů.

Já jsem na testování dostala jejich největší bestsellery - exfoliační pudr, čistící olej a hydratační krém. S produkty jsem zatím moc spokojená, ale ještě si dám nějaký čas na testování. 


Lush * (KOUPÍTE ZDE)

Jedna z mých nejoblíbenějších značek je bezpochyby Lush. Málokdy se mi stane, že by mi něco nevyhovovalo (možná bych 2-3 produkty našla). Tentokrát jsem zkoušela jejich růžovou pleťovou voduJejich pleťové vody mám na dočištění pleti ráda, ale u téhle jsem měla strach z vůně, protože jsem anti květinový člověk. Nakonec mě to mile překvapilo, vůně je jemná a nevtíravá.

Mezi letní novinky patří pudr s ochranou proti slunci. Docela zajímavý produkt, zvláště pro Ty, kteří nemají rádi "umaštěný" pocit po nanesení krému. Pudr má matující efekt a SPF 15.


Šampuk New se skořicí byl můj společník na press tripu. No první den vlastně ne, protože se mi ztratil kufr, druhý den jsem ho už ale s radostí použila. Obsahuje mátu, skořici a hřebíček, takže je ideální pro stimulaci vlasové pokožky. Šampuky jsou podle mě perfektní na cestování, protože jsou skladné a v plechovce Vám nezaberou žádné místo. Můj další oblíbený je Godivaobsahuje totiž i kondicionér. 



Řasenka Maybelline Lash Sensational (KOUPÍTE ZDE)

Minule jsem řasenku zhatila, dneska jí budu chválit. Tahle mě tentokrát mile překvapila, řasy jsou opravdu prodloužené a hustší. Jedinou malou nevýhodou je odličování, které trvá trošku dýl oproti ostatním. Při odličení se totiž z řas jakoby "sundávají" malé kousíčky. Rozhodně, ale nic hrozného v porování s výsledným efektem. 

Arganový olej *  (KOUPÍTE ZDE)

Přírodní arganový olej jsem vyhrála u Vendy na blogu. Dříve jsem už arganový olej zkoušela, ale rozhodně nebyl tak kvalitní jako tento. Olej je čistě přírodní a má praktické kapátko. Díky tomu je aplikace velmi snadná a i po 2 měsících používání je lahvička skoro plná. Můžete ho s klidem používat celý rok, protože olej vůbec nemastí. Používám ho i na jizvičky a aktuálně i na zahojené tetování, které krásně hydratuje.

Maska Matcha Tea od The Body Shop *  (KOUPÍTE ZDE)

The Body Shop představil novou masku obohacenou o zelený čaj z Japonska. Matchu mám moc ráda na pití, nejlépe vychlazenou a s limetkama, takže jsem na testování ráda kývla. Jejich tělový krém Moringa navíc patří k mým dlouholetým oblíbencům (už jste o něm na blogu určitě četli). Maska je hluboce čistící a má jemná zrníčka, která slouží jako peeling. Trošku mi připomíná oblíbenou Mask of Magnaminty z Lushe, kterou mám taky moc ráda. Používám jí 3x týdně a výsledky jsou znát. Je 100% veganská.


Doporučili by jste mi nějaký další produkt od značka Dermalogica? 

13 komentářů

  1. Z Lushe mám vyhlídnutých pár (hodně :D ) věcí a moc se na ně těším. Značku Dermalogica popravdě vůbec neznám a nebo jsem ji přehlížela :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlí, pozor, jak jednou Lush vyzkoušíš, nebudeš chtít jinak :-). Já uvažuju nad článek, kde bych dala všechny oblíbence a třeba i věci, které mě naopak tolik nenadchly. Já jsem jí taky dlouho přehlížela a byla to škoda 😉

      Vymazat
  2. Já bych z Dermatologicy doporučila jejich oční krém, používám ho už léta a vyhovuje mi. O salonech jsem taky slyšela, ráda bych tam taky zašla. Kamila

    OdpovědětVymazat
  3. Od Dermalogiky jsem ještě nic nezkoušela. Ale poslední dobou mám s vlasy hodně trápení a tak jsem experimentovala a pořídila si spoustu produktů, které střídám. Hodně mi padají vlasy a objednala jsem se i na vyšetření k trichologovi, tak snad mi pomůže najít příčinu. Pořád zkouším, co by mi pomohlo a není to zrovna levné :-(
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli a jaké produkty používáš? S vlasovou kosmetikou mám nějaké zkušenosti, tak bych mohla poradit 😉

      Vymazat
  4. všetko vyzerá úplne úžasne a ja osobne som veľmi spokojná s tou riasenkou od Mybelline! :). čo sa týka jej odličovanie, tak záleží na tom, čo sa na ňu použije. s normálnou odličovacou vodou, napríklad od Ziaji, to ide naozaj ťažko, preto používam Micelárky gér od L'Oreál a ním ide tá riaselka krásne dole a nie je to taký boj, ako s vodou ;).

    THE WORLD BY KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za tip. Já teď používám právě odličovač od Dermalogicy, odlíčí to dobře, ale trošku to trvá no :-). Možná to ještě zkusím odličovačem od Weledy.

      Vymazat
  5. Z tohohle bych si uurcite vybrala lush. Je to moje srdcovka <3 zrovnaa minuly tyden jsem byla na navsteve v praze tak jsem skocila do lushe na "mensi" nakup :D

    OdpovědětVymazat
  6. Značku Dermalogica vůbec neznám a čtu o ní úplně poprvé :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzo bude podrobnější článek ještě s překvapením :-ú

      Vymazat
  7. Osobně nemám žádnou preferovanou značku kosmetiky prostě nakupují a hlavně improvizují. Ale poslední dobou jsem chodila na permanentní make-up tak poslední 2 roky a teď zvažují že bych síto nechala odstranit a našla jsem tuhle diskuzi kde se to právě řeší. A zajímal by mě názor některé z žen které mají třeba permanentní make-up.

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.