Kosmetika E.L.F.

16. října 2012

Kdo by dneska neznal kosmetiku E.L.F. Mám pocit, že se kolem ELFU nyní v Čechách strh trošku boom, asi jako u "krabiček krásy"

 Příjemná cena + přiměřená kvalita? 

Tak jsme si pár kousků ( hlavně těch oblíbených) také objednala.

A jaký je verdikt?


1. Bronzer

O bronzeru jsem se poprvé dočetla u Mii na blogu, tak jsem si řekla, že ho zkusím. Mám světlou pleť, tak jsem objednala odstín Warm Tan - 2402. Mohla bych mít klidně světlejší, ale na stínování je výborný. 
Cena: 39,-Kč

2. Oční stíny Quatro

Tmavší stíny mi již docházely, a tyto se mi líbily. Říkala jsem si, že budou fajn na stínování. Jedná se o odstín Smoky - 21626. Stíny se dobře nanáší, a jdou hezky pigmentované. Výdrž střední, nic extra to není. Ale vzhledem k té ceně je to pochopitelné.
Cena: v akci 49,-Kč

3.Multifunkční líčidlo v tyčince

Také jsem o něm četla, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet. Jedná se o 3v1 ( možno prý líčit tvář, rty i oči) Líčit oči si s tím nedokážu představit, na rtech se mi nelíbí, ale jako tvářenka je super. Jedná se o odstín golden peach - 3105
Cena: 39,-Kč

4. Báze pod oční stíny

V tomto případě, si myslím, že bude chyba ve mě. Tuto bázi totiž všichni hrozně chválí. Mě však nepříjde nějak extra dobrá. Musím to ještě znovu vyzkoušet. ( možná ji nenechávám dostatečně zaschnout) Je to odstín nude - 7501.
Cena: 39,-Kč

5. Rojzjasňovač

A nebo také třpytivé multifunkční líčidlo v tubě. Mám odstín spotlight -1208. S výrobkem nejsem spokojená, ale vzhledem k ceně. Voda, voda, voda a pak až rozjasňovač. 
Cena: 39,-Kč





bronzer
oční stíny
vlevo rozjasňovač, vpravo báze pod oční stíny

Konečný verdikt: E.L.F. mě nějak extrémně nenadchl, ale je nutné se dívat na to, že patří k levnějším značkám. Rozhodně jej nezatracuji, a zase si něco objednám.


4 komentáře

  1. elf je strašně rozporuplný...některé výrobky jsou boží a některé nestojí za nic :/ :)

    OdpovědětVymazat
  2. taky jsem si objednala pár věcí z elfu.. za tu cenu si myslím, že nemůžeme čekat zázraky a mě celkem jejich paletka 12ti stínů za 89,- příjemně překvapila :-) díky za tento článek!:)

    http://cerisefees.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děkujeme za komentář ;) a za tip na paletku. Zkusím jí teda objednat a pak dám recenzi ;)

      Vymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.