{ kosmetika } Co je v mé kosmetické taštičce! ( právě teď )

1. července 2013

Než dělat recenze na jednotlivé produkty, rozhodla jsem se Vám ( Na vlastní nebezpečí :-) ukázat svojí kosmetickou taštičku. 

Berte prosím v potaz ( a taky jako omluvu ), že vypadá přesně tak jak jsem jí vytáhla, takže jsem jí neuklízela ani nijak nezvelebovala. Je v ní hrozný nepořádek a jsou tam i věci, které nevím co tam dělají. Každopádně jsou tam věci, které aktuálně používám a už jsem je dlouho nevyměnila za nic jiného. 


O víkendu jsem byla ve Varech a bylo to super, ale musím říct, že kombinace náročného víkendu a 8. měsíce těhotenství mi dala řádně zabrat. Po návratu jsem skočila do vany, přítel mi připravil postel, udělal masáž noh ( je to pusinka ♥) a já usnula během pár minut. No jo už se to blíží a tak je únava čím dál větší :-)

********************************************



********************************************

1) Rty ( zleva )







Dva balzámy ( i tak trošku lesky ) na rty Vaseline ( z UK ). Jemně růžový lesk na rty od Clarins. Průhledný lesk od Tezenis ( dárek k nákupu - na fotce chybí ). Rtěnka Rimmel ( odstín 180 Vintage Pink ) a moje neoblíbené ( ještě stále a stále je nosím, protože jim chci přijít na kloub ) Chubby Stick od Clinique ( odstín 10 a 04 ). 

********************************************

2) Oči ( zleva )






MUA paletka a set na obočí

Vrchní řada
Paletka MUA ( Undress me too ) se kterou se teď maluju každý den a je super! Set na obočí Pro-Brow také od MUA - další super věc!  Báze pod oční stíny ELF ( odstín 7501 Nude ) - to je zatím pro mě pořád nic moc. Oční krém od Baley ( běžně používám jinou značku, ale na cesty si nechávám tenhle ).

Prostřední řada
Oční linky od Essence ( odstíny 03 Steel The Show a 02 London Baby ). Podle mě nejlepší linky jaké můžou být ( drží celý den ). Stíny od Essence ( odstín 20 Big Bang ), ty jsem použila možná tak jednou. Stíny od Manhattan ( odstín není uveden ) a stíny od Loreal ( jedny z nejlepších stínu co jsem kdy měla ). Odstín také nevím, jelikož se už smyl. 

Spodní řada
Třpytivé linky od NYX s tenkým štětečkem. Průhledná řasenka od Miss Sporty ( používám k zafixování obočí ).  Nejlepší řasenka na světě Max Factor ( 2000 Calorie ) - aspoň pro mě! Další super řasenka od Miss Sporty ( Studio Lash Instant Volume ) - má umělý kartáček. A poslední oblíbená řasenka také od Max Factor ( False Lash Effect ). 

Na řasenky budu dělat recenzi, jelikož se mi jich doma sešlo hrozně moc. Budu se snažit připravit brzy. 

********************************************

3) Tvář ( zleva )







 Vrchní řada
Bronzer ( já používám jako tvářenku ) od Calvin Klein ( odstín 303 Sun Bathe ). Pudr od značky NYC ( odstín 702A  Naturally Beige ). Můj oblíbený pudr od Miss Sporty ( odstín 001 Sun Kissed ) - dodá opravdu nenásilné přírozené opálení. Bronzer od ELF ( odstín Warm Tan ) - používám vyjímečně, je totiž pro mě moc tmavý. Pudr od MUA ( odstín 3 Shade ). Minerální tvářenka od Reginy ( odstín 03 ) - moje nejoblíbenější. 

Dolní řada
Make-up od Maybelline ( Affinitone - odstín 03 Light Sand Beige ) - můj nejoblíbenější! Make-up od Rimmel ( Match Perfection - odstín 200 Soft Beige ). Podkladová báze pod make-up Rimmel - nic extra, znám lepší. Krém na obličej od Clinique - super společník na cesty. Korektor od značky Manhattan - nic moc.

Korektor Lumi Magique od Loreal ( odstín 1 Light ). Vzorek tvářenky + vzorek krému Dior.  Vzorek tvářenky Everyday Minerals ( odstín Pink Ribbon ) - moc příjemná.  Tvářenky MUA ( odstín 3 ) - hodně práší. Rozjasňovač od ELFu ( odstín 1208 Spotlight ) - rozhodně nedoporučuju. A korektor od NYX ( Concealer in a Jar - odstín 10 Yellow ) - skvělý! 

********************************************

4) Štětce ( zleva )





Tady to bude rychlost, jelikož na štětce nejsem žádný odborník, taky je nemyju po každém použití ( ale přiznávám se dobrovolně ) a většinu z nich používám už pár let.

Žiletka ( nevím proč :-), kartáček na obočí a řasy ( Essence ), pinzeta, vysouvací štětec na pudr ( Sephora - starý cca 6 let a pořád super! ), štětec od Petry ( brzy recenze ), štětec na oční stíny ( Sephora - starý cca 6 let  a pořád super! ), štětec na korektor ( Sephora ) a štětce na oční linky ( Essence a ty další dva jsou od UBU ). 

Zrcátko s Fridou od pan Mon, vatová tyčinka a kleštičky na řasy. 

********************************************

5) Nehty ( zleva )




nalakováno pouze jednou vrstvou
Odlakovací tamponky z Primarku ( dají se koupit i u nás? ) A laky - ani nevím proč zrovna tyto tři ( všechny tedy od Essence ) - odstíny průhledný, s třpytkama - 112 time for romance a 98 walk on air.

********************************************
5) Zbytek



Tužky, propisky, tužky pod nehty, gumička, peníze, další žiletka, lžička ( WFT ? :-D ), pinzeta, kleštičky na nehty a černé univerzal korálky na krk. 


********************************************

Nakonec ještě jedna poznámka. Pokud nás chcete dále sledovat ( v nejbližší době se bude rušit Google Reader ) můžete nás sledovat na FB ( zde ) nebo přes Blogvin ( zde ).

Mějte se krásně 






7 komentářů

  1. Fuuha,to je nádielka,ja mám z tohto len nepatrný zlomok O:) Tá kapsička na štetce s Fridou je úplne úchvatná :)
    Btw-vo Varoch som bola cez víkend tiež,len škoda,že nebolo teplejšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo no, já furt něco kupuju, a pak to nepoužívám. Mě přišlo, že bylo teplo dost :))

      Vymazat
  2. Páni, to je skoro na samostatnou kabelku. :D Gratuluju k mimču! :-) Já se do Varů chystám zítra a nemůžu se dočkat!

    OdpovědětVymazat
  3. To je spíš pořádná taška, než taštička :-)

    OdpovědětVymazat

jsme na instagramu 🖤

© Andrea Tengler. Design by FCD.